Gelooft in samen sterk

Is een ervaren verenigingsprofessional, met een hart voor de leden en de achterban.

Omgevingsbewust. Weet duurzame verbanden te leggen met overheid, politiek en stakeholders.

Verbindt belangen van mensen en organisaties

Gelooft in oprecht en wederkerig betrekken en verbinden van mensen en organisaties.

Zonder dat is er geen basis om samen beweging te creëren, duurzaam draagvlak te verkrijgen en een constructieve visie te positioneren in de omgeving.

Hanteert stift en papier

Zakelijk tekenen ordent de eigen gedachten en helpt de rode draad op anderen over te brengen.

Naast luisteren, praten en schrijven een inmiddels voor mij onmisbare vorm van communicatie.

Ik gebruik het in mijn werk en help anderen het toe te passen.

Mitros online event ‘wonen is een werkwoord’ 2021

“Professioneel, prettig en adequaat”

Inhoudelijk sterke en energieke gespreksleider.

Aan tafel gericht op de gemeenschappelijke deler. Vanaf het podium in staat de aanwezigen te boeien en te betrekken.