Brancheorganisaties
Samenwerkingsverbanden

Gelooft in samen sterk
Is een ervaren verenigingsprofessional, met een hart voor de leden en de achterban. Omgevingsbewust. Weet duurzame verbanden te leggen met overheid, politiek en stakeholders.

Belangenbehartiging

Creëert draagvlak
Gelooft in oprecht en wederkerig betrekken en verbinden van mensen en organisaties. Zonder dat is er geen basis om samen beweging te creëren, duurzaam draagvlak te verkrijgen en een constructieve visie te positioneren in de omgeving.

Complexe
Vraagstukken

Hanteert stift en papier
Zakelijk tekenen ordent de eigen gedachten en helpt de rode draad op anderen over te brengen. Naast luisteren, praten en schrijven een pracht vorm van communicatie. Helpt anderen om zakelijk tekenen als middel in te zetten met als doel communicatie te verrijken.

Gespreksleider
Dagvoorzitter

“Professioneel, prettig en adequaat”
Inhoudelijk sterke en energieke gespreksleider. Aan tafel gericht op de gemeenschappelijke deler. Vanaf het podium in staat de aanwezigen te boeien en te betrekken.