Multi inzetbaar

Aangenaam! Ik ben Lilian van Zandbrink en de drijvende kracht achter Verenigingswerk. En kan je niet in één zin, laat staan woord, duiden wat mijn beroep is.  Ik vind simpelweg te veel dingen leuk om te doen. Mijn werk bevindt zich op het snijvlak van belangenbehartiging en communicatie. Ik help landelijk georganiseerde verenigingen, brancheorganisaties en strategisch samenwerkende organisaties met draagvlak creëren. Zodat diens leden en deelnemers de toegevoegde waarde daarvan ervaren.

Ik ben netwerksecretaris en netwerkmoderator. Als docent bij de opleiding Senior Communicatieprofessional ben ik kind aan huis bij Van der Hilst Communicatie. Mijn specialismen zijn Issuesmanagement en Omgevingsbeïnvloeding. En tenslotte ben ik ook inzetbaar als moderator en dagvoorzitter bij (online) bijeenkomsten.

Wat als ik niet werk

Enkele jaren geleden vond ik het een beetje uit de hand lopen met mijn liefde voor graag en veel werken. Ik bedacht dat het verstandig was een hobby te zoeken om mijn energie op bot te vieren. Liet een fiets op maat aanmeten. Nam enkele wielrenlessen. En stopte niet meer met fietsen. De roedel bestaat uit man, zoon en dochter en een hele partij fijne vrienden en familie.

Wat kenmerkt mij

Intrinsiek gemotiveerde mensen hebben stiekem een streepje voor. Met motivatie voor om het even wat. Als ze de wereld er maar een beetje mooier mee proberen te maken. Ik ben invoelend, omgevingsbewust, resultaatgericht en gedreven.

Geregistreerd Docent in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. In het Register Docenten staan zelfstandig werkende docenten ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Docenten.

Bestuurslid. De stichting Letters by Nens heeft tot doel het inzamelen van geld ten behoeve huidige ALS patiënten en hun omgeving om zo bij te dragen aan een betere levenskwaliteit en/of zorg voor hen.