Multi inzetbaar

Aangenaam! Ik ben Lilian van Zandbrink en de drijvende kracht achter Verenigingswerk. En kan je niet in één zin, laat staan één woord, duiden wat mijn beroep is.  Ik vind eenvoudigweg te veel dingen leuk om te doen en ben dus op meer manieren inzetbaar.

Mijn werk bevindt zich op het snijvlak van belangenbehartiging en communicatie. Ik ben op mijn best daar waar samenwerking en draagvlak, in- en extern, de ambitie is. Die ambitie een stap verder helpen op inhoud, proces én relatie; dáár kan je me voor wakker maken.

Ik beweeg me graag vanuit landelijk georganiseerde verenigingen, brancheorganisaties en strategisch samenwerkende organisaties op het publiek-private terrein en werk vanuit verscheidene rollen.

  • Bij een vereniging bijvoorbeeld als belangenbehartiger, netwerk- of bestuurssecretaris en sectorontwikkelaar.
  • Voor samenwerkingsverbanden onder andere als projectleider, procesbegeleider of netwerkmoderator.
  • Als docent bij de opleiding Senior Communicatieprofessional ben ik kind aan huis bij Van der Hilst Communicatie. Mijn specialismen zijn issuesmanagement en omgevingsbeïnvloeding.
  • En tenslotte ben ik ook moderator en dagvoorzitter bij (online) bijeenkomsten.

Wat als ik niet werk

Jaren geleden vond ik het een beetje uit de hand lopen met mijn liefde voor graag en veel werken. Ik bedacht dat het verstandig was een hobby te zoeken om mijn energie op bot te vieren. Liet een fiets op maat aanmeten. Nam enkele wielrenlessen. En stopte niet meer met fietsen. De roedel bestaat uit zoon, dochter, hub, en een hele partij fijne vrienden en familie.

Wat kenmerkt mij

Ik ben opgewekt, invoelend, omgevingsbewust, resultaatgericht en gedreven. Intrinsiek gemotiveerde mensen hebben stiekem een streepje voor. Met motivatie voor om het even wat. Als ze de wereld er maar een beetje mooier mee proberen te maken.

Geregistreerd Docent in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. In het Register Docenten staan zelfstandig werkende docenten ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Docenten.

Bestuurslid. De stichting Letters by Nens heeft tot doel het inzamelen van geld ten behoeve huidige ALS patiënten en hun omgeving om zo bij te dragen aan een betere levenskwaliteit en/of zorg voor hen.